Kerkapp

Ik geloof in de kracht van een kerkapp om de betrokkenheid op elkaar in de gemeente te verstevigen. Een kerkapp ondersteunt relationeel jeugdwerk, stimuleert betrokkenheid op elkaar, verbindt generaties in de kerk, helpt elkaar te (leren) kennen. Tel daarbij waardevolle functies als agendabeheer voor je groep, kring en ook kerkbreed, collecteren via de app en een “smoelenboek” en je hebt goud gereedschap in handen! 

Ik ben vanaf het eerste begin van de kerkapp van Donkey Mobile betrokken geweest bij de uitrol van de kerkapp in de Protestantse Gemeente te Zwammerdam en zelf actief gebruiker van de kerkapp van de Protestantse Gemeente Boskoop

Als vriend en partner van Donkey Mobile kan ik je adviseren en begeleiden bij de implementatie van de kerkapp. Eerst gewoon een demo? Dan kan natuurlijk ook. Neem contact op via het contactformulier. 


Chillandtalk.nl is begaan met het milieu en maatschappij. Zo drinken we eerlijke koffie en thee. We beperken het gebruik van papier en we scheiden ons afval zoveel mogelijk. De stroom die we verbruiken is groen en we rijden hybride.
Bovendien draaien onze websites in een groenlabel-datacenter.

Chillandtalk.nl steunt de Stichting Love Revolution financieel en met praktische hulp.

Zie voor meer informatie: www.loverevolution.nl