Welkom bij Chillandtalk.nl

Hoi! Leuk dat je mijn website bezoekt. Misschien ben je hier zomaar terechtgekomen of ben je op zoek naar meer informatie over Chillandtalk.nl of mij als jongerenwerker of trainer. 

Ik zal me eerst even voorstellen: Mijn naam is Jan-Peter Molenaar en ik ben (freelance) jongerenwerker. Vanaf 2005 ben ik als vrijwilliger actief in het jeugdwerk, vanaf 2014 als professional. 

Ik woon in Zevenhuizen (vlakbij Rotterdam). Sinds 2005 is mijn passie voor jongeren en jongerenwerk gegroeid.

Van 2012-2014 heb ik de Jongerenwerkersopleiding gevolgd aan De Wittenberg, met aansluitend een supervisietraject. Beide heb ik met een goed gevolg afgerond.

Sinds 2014 ben ik werkzaam als jeugdwerkprofessional. Sindsdien heb ik mijn diensten geleverd aan de volgende kerkelijke gemeenten:

  • Protestantse Gemeente in Lexmond (PKN
  • Hervormde Gemeente Hazerswoude (PKN)
  • St Jan gemeente in Gouda
  • Protestantse Gemeente in Honselersdijk (PKN)
  • Protestantse Gemeente te Zwammerdam (PKN)
  • Protestantse gemeente in Boskoop (PKN)

Ik kan ingezet worden als jongerenwerker, pastor/coach, catecheet, trainer of spreker. Ook verzorg ik trainingen voor de PKN Academie. Ik begeleid ook jeugdwerkers of jeugdouderlingen in hun werk. Klik gerust eens rond op de website. Voor vrijblijvende info kun je contact opnemen via het contactformulier of via telefoonnummer 06-47018526.

Naast parttime jongerenwerker ben ik ook parttime ICT-er (zie hiervoor www.fundamentics.nl) en organiseer ik Beleveniswandelingen (zie hiervoor www.beleveniswandeling.nl).

Hartelijke groet,
Jan-Peter Molenaar

 


Ik ben partner van Jeugdwerk.info, het Innovatief Netwerk voor Freelancers en Ontwikkeling in christelijk jeugdwerk.

Tevens ben ik opgenomen in het bestand van zelfstandig jeugdwerkbegeleiders van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) en opgenomen in het register van trainers van de PKN Academie.